Seriøst opdræt af familiehunde, primært af den sjældne hvide variant af racen Mittelspitz og racen Samojed hund.
Vi har begge opdrætter uddannelse og den lovpligtige hundeholder uddannelse fra Dansk Kennel Klub, samt kennel mærke der er registreret i FCI.
Vi opdrætter udelukkende hunde med stamtavle, der er din sikkerhed for sund og ren avl.
Vi er medlem af Dansk Kennel Klub, Polarhundeklubben og Spidshundeklubben.
Vores hus ligger på landet, lidt uden for Jyderup og er 235m2. Grunden er 6500m2.
Vores hunde har også egen afdeling, der er integreret i huset, således at de altid er sammen med os.
Vi har valgt stedet, da vi ønsker at være i naturen, tilbyde vores dyr masser af frirum og skønne omgivelser med skov og ro omkring os.
Nogle af vores hunde bor hos os og andre er udstationeret, så de bor ude i andre familier. Ud over hundene, har vi 2 katte.
Det fredfyldte område, haven og skovene omkring os, er beriget med råvildt, fasaner, fugle, rovfugle, egern mm. Området er en del af naturparken Åmosen.
Navnet Snefrid er et gammelt nordisk navn. Det er også beskrevet i den nordiske mytologi. Det betyder "sne" , "hvid", "smuk". Vi elsker den hvide farve. Farven hører til en af de oprindelige farver, som Tyskerne beskriver som "alt farben" "de gamle farver".
Vi kan lide at udstille vores hunde og mødes med andre ligesindede, der seriøst vil opdrætte hvalpe og som har opdrætteruddannelse samt kennelmærke i Dansk Kennel klub. Vi mener at en god præmiering af hunde, er en forudsætning i forbindelse med opdræt af hunde.
Udover udstilling, går vi til forskellig træning med hundene samt socialisering og mental træning. Nyeste forskning viser at det er utrolig vigtigt for hundes trivsel, at de bliver socialiseret, da dette forebygger uhensigtsmæssig trivsel og adfærd på sigt.
Tidlig Socialisering af hvalpen er vigtig:
Dette tager vi ganske seriøst. For os handler det ikke kun om eksteriør, men også om hundens psyke, mentalitet og sundhed.
Her anvender vi tidlig socialisering i den neonatale periode, hvor vi fra hvalpens 3 døgn, påbegynder “the Biosensor program” frem til hvalpens 16 levedag. Allerede der påbegyndes en gradvis tilvænning til at blive håndteret af andre end hvalpens mor. Programmet er videnskabeligt dokumenteret, hvor det kan påvises at hvalpen, får en bedre hjerterytme, stærkere hjerteslag, større stress tolerance, samt gør den mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Hvalpens nervesystem bliver mere robust. For videre læsning om programmet, tryk på linket forneden.
I tillæg til dette, er vi inspireret af Amerikaneren Pat Hasting (Dommer, opdrætter, hvalpetester mm.) som blandt andet har udviklet et program- The rules of seven fra bogen "Puppy Puzzle".
Vi er hele tiden på jagt efter at udvikle og gøre vores opdræt bedre, via træning og relevant faglitteratur/forskning med den nyeste evidensbaserede viden om hunde.
Hos os, skal det føles trygt at købe en hvalp!.
De bedste hilsner Jesper & Claus Fischer